Для осіб з порушенням зору
-->

Першокурсників-журналістів прийняли до лав студентів Галицького коледжу

Першокурсників-журналістів прийняли до лав студентів Галицького коледжу

Студенти старших курсів активно займалися підготовкою свята: писали сценарій, створювали презентацію із веселими конкурсами, вікторинами та готували солодкі подарунки.
— Ми старанно готувалися до цього свята, оскільки хотіли зробити його таким, щоб першокурсники запам’ятали його на все життя, — розповіла студентка групи В-41 Інна Берчишин.

Під час свята студенти 1-го курсу охоче брали участь в різноманітних конкурсах: відповідали на питання, відгадували викладачів за асоціаціями та перевіряли свою дикцію скоромовками.
— Найбільше мені запам'яталися ребуси "Відгадай викладача", оскільки він був досить життєвим та із такою "капелькою сміху", — ділиться своїми враженнями Соломія Удич, студентка групи Ж-11.

Також було представлено відео студентів групи В-41, під час якого першокурсники сміялися та ще більше поринули в атмосферу студентського життя.
— Мені дуже сподобалося "Галицький вражає" (назва відео) — це настільки було весело, особливо на моменті "Паранормальне явище". Я просто посміялася від душі, — поділилася емоціями студентка-першокурсниця Анна Марчук.

Завершився захід читанням посвяти, врученням солодких подарунків та буклетів "Правила студентів Галицького коледжу ім. В. Чорновола".

Задоволені першокурсники пообіцяли наполегливо вчитися та трудитися.