Для осіб з порушенням зору
-->

Зустріч представників дизайнерської студії «Бюро розвитку» зі студентами IV курсу

14 вересня відбулась зустріч представників дизайнерської студії «Бюро розвитку» зі студентами IV курсу навчання за освітньою програмою «Дизайн середовища» та освітньою програмою «Моделювання та конструювання промислових виробів». Керівник студії «Бюро розвитку» Жирук Василь і директор дизайн-студії «WEB 24», яка спеціалізується на дизайні логотипів та вебсайтів Кубіцький Роман запропонували студентам співпрацю в галузі ІТ-дизайну. З керівником студії «Бюро розвитку» під час «Дня партнера» було підписано договір про співпрацю і приємно відзначити, що ця співпраця насправді триває.Випускникам запропоновано навчання ( вдосконалення і освоєння нових програм) і співпрацю в режимі онлайн.

Хочеться відмітити, що студентам було запропоновано роботу над реальними проєктами: створення корпоративного стилю на замовлення компаній, брендбуків, банерів,веб-сайтів і іншого графічного контенту. Новинкою стала можливість ознайомлення студентів зі створенням електронної документології. Також студентів запрошено на проходження технологічної та переддипломної практики у дизайн-студію. Під час практики вони можуть створювати реальні проекти для замовників і брати ці розробки за основу для курсових і дипломних проєктів. Троє студентів, випускників спеціальності «Дизайн середовища»,працевлаштовано у дизайн-студії «WEB 24», що свідчить про результати співпраці стейкхолдерів з відділенням дизайну Галицького коледжу імені В. Чорновола.

Викладачі і студенти відділення дизайну високо цінують надану стейкхолдерами можливість практичного розвитку студентів і очікують нових продуктивних зустрічей.