Роль якості послуг в успішності роботи закладу готельно - ресторанного господарства
Добровольська С., Пиріг І.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельноресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. с. 30
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
| Ключові слова готельно-ресторанне господарство, якість послуги, обслуговуючий персонал  | 
Файл
| ЗБІРНИК ТЕЗ 2023.pdf | 



 
						 
						 
				 
				 
				 
				 
				 
				
