Сучасні концепції та напрямки інновацій в готельно-ресторанному бізнесі
Цетнар О., Муха Р.
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку: збірник матеріалів ІI Міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8-9 грудня 2022 р.) / за заг. ред. Н.В. Маковецької, Л.В. Безкоровайної. Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2023. 222 с.
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
інновації, готельно-ресторанне господарство, сфера послуг, бізнес, підприємництво |
Файл
Цетнар_Сучасні концепції та напрямки інновацій в готельно-ресторанному бізнесі.pdf |