Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів рестранного господарства
Мигаль Вікторія
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу: матеріали Х-ої Всеук. наук.-практ. конф., пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка., (Тернопіль, 18 листопада 2022 р.)
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
веганська продукція,вегетаріанська продукція, меню, заклади ресторанного господарства |
Файл
мигаль в.pdf |