Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери
Мороз І., Добровольська С. Я.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів напрямів вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери. Розглянутотеоретичні основи організації додаткових послуг на підприємствах готельно- ресторанної сфери. Визначено практичні аспекти надання додаткових послуг на готельно-ресторанному підприємстві «Avalon Palace». Запропоновано шляхи удосконалення надання додаткових послуг у готельно-ресторанному комплексі
«Avalon Palace» в перспективному періоді.
Додаткова інформація
додаткові послуги, кейтерингові послуги, проєкт, бронювання, конкурентні переваги |
Файл
Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери.pdf |