Управління розвитком готельно-ресторанного підприємства
Сікора І.І., Добровольська С.Я.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів управління розвитком готельно- ресторанного підприємства. Досліджено теоретичні основи управліннярозвитком готельно-ресторанного підприємства. Визначено практичні аспекти управління розвитком готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»). Запропоновано шляхи удосконалення управління розвитком готельно-ресторанного підприємства ПрАТ «Тернопіль-готель».
Додаткова інформація
управління розвитком, мотиваційна політика, маркетингова діяльність, інвестиційний проєкт, стратегія управління |
Файл
Управління розвитком готельно-ресторанного підприємства.pdf |