Для осіб з порушенням зору

Чубко О.В., Бажанова Н.В.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена аналізу інфраструктури та рекомендації щодо удосконалення організаційної структури управління у закладах готельно-ресторанної сфери. Розглянуто теоретичні підходи організації управління та інфраструктури суб’єктів готельно-ресторанного підприємництва. Досліджено практичні аспекти аналізу інфраструктури та організаційної структури управління готельно-ресторанним підприємством (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»). Запропоновано шляхи удосконалення організаційної структури управління у готельно-ресторанному комплексі «Pallada».

Додаткова інформація

Ключові слова
інфраструктура, основні засоби, номерний фонд, ліцензія, життєвий цикл проєкту

Файл

Аналіз інфраструктури та рекомендації щодо удосконалення організаційної структури управління у готеліресторані.pdf
1072 переглядів Поділитися: