Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери
Микита А.В., Бажанова Н.В.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери. Розглянуто теоретичні підходи формування і застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери. Досліджено особливості управління фінансово-господарською діяльністю готельно-ресторанного підприємства, на прикладі сервісно-туристичного комплексу «Рута». Запропоновано реалізацію антикризового менеджменту готельно-ресторанного підприємства СТК «Рута».Додаткова інформація
криза, антикризове управління, фінансова санація, фінансовий стан, банкрутство |
Файл
Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери.pdf |