Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення
Валійон В. Р., Бажанова Н.В.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів управління закладом готельно-ресторанної сфери та визначення шляхів його вдосконалення. Розглянуто теоретичні підходи організації управління малим готельним бізнесом. Досліджено практику організації управління малим готельним підприємством, на прикладі готельного підприємства «Юхнович». Запропоновано шляхи підвищення ефективності управління малим готельним підприємством «Юхнович» у перспективному періоді.Додаткова інформація
мале готельне підприємство, RMS-система, бізнес-процеси, Інтернет-сервіси, франчайзер |
Файл
Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення.pdf |