Для осіб з порушенням зору

Гаврон У.Я., Муха Р.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена вивченню теоретичних і практичних аспектів управління персоналом в готельно-ресторанній індустрії. У роботі розглянуто сучасні методи управління персоналом у ресторані «Водограй». Проаналізовано особливості управління персоналом даного закладу. Запропоновано проєкт покращення управління персоналом дослідженого закладу.

Додаткова інформація

Ключові слова
ресторан, управління, персонал

Файл

Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності.pdf
1090 переглядів Поділитися: