Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності
Гаврон У.Я., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена вивченню теоретичних і практичних аспектів управління персоналом в готельно-ресторанній індустрії. У роботі розглянуто сучасні методи управління персоналом у ресторані «Водограй». Проаналізовано особливості управління персоналом даного закладу. Запропоновано проєкт покращення управління персоналом дослідженого закладу.Додаткова інформація
ресторан, управління, персонал |
Файл
Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності.pdf |