Для осіб з порушенням зору

Жак Ю.Ю., Муха Р.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств гостинності. У роботі розглянуто сучасний вплив факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно-ресторанних підприємств. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності конкретного ресторанного підприємства. Запропоновано проєкт у напрямку підвищення конкуренції на ринку готельно-ресторанних послуг.

Додаткова інформація

Ключові слова
конкуренція , ресторан , вплив , фактор

Файл

Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно-ресторанного підприємства.pdf
980 переглядів Поділитися: