Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід
Гулей М. А., Муха Р. А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів функціонування підприємств готельно-ресторанної сфери. У роботі розглянуто сучасний стан розвитку готельно-ресторанної справи в Україні та світі. Проаналізовано особливості функціонування ПАТ «Тернопіль-готель». Запропоновано проєкт вдосконалення господарської діяльності досліджуваного підприємства.Додаткова інформація
готель, господарська діяльність, підприємство, проєкт, фінансові результати |
Файл
Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах.pdf |