Впровадження сучасних інноваційних трендів у діяльність закладів харчування (на прикладі ресторану «Водограй», м. Тернопіль)
Добровольська С.Я.,Пиріг І.Я.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАТЕРІАЛИ І МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ (м. Старобільськ, 16–17 листопада 2021 року)
DOI-адреса:
URL публікації: http://luguniv.edu.ua/wp-content/uploads/2021/12/prog_mijn_nauk_pr_conf_16-17_nov_2021.pdf
Анотація
Впровадження інноваційних трендів в діяльність закладів ресторанного господарства зумовлена нетривалим життєвим циклом ринку ресторанних послуг та підвищенням рівня конкурентоспроможності підприємства.Для закладів ресторанного господарства виділено основні чотири типи інновацій: форматів та напрямів, процесів та засобів праці, підходів до управління, товарі та методів їх просування. Вони сформувалися виходячи із особливостей ринку ресторанних послуг.
Додаткова інформація
| Ключові слова тренди, сучасні інновації, заклади харчування, реторанне господарство, ресторанні послуги | 
Файл
| Впровадження сучасних інноваційних трендів у діяльність закладів харчування на прикладі ресторану Водограй Тернопіль.pdf | 



 
						 
						 
				 
				 
				 
				 
				 
				
