Впровадження сучасних інноваційних трендів у діяльність закладів харчування (на прикладі ресторану «Водограй», м. Тернопіль)
Добровольська С.Я.,Пиріг І.Я.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАТЕРІАЛИ І МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ (м. Старобільськ, 16–17 листопада 2021 року)
DOI-адреса:
URL публікації: http://luguniv.edu.ua/wp-content/uploads/2021/12/prog_mijn_nauk_pr_conf_16-17_nov_2021.pdf
Анотація
Впровадження інноваційних трендів в діяльність закладів ресторанного господарства зумовлена нетривалим життєвим циклом ринку ресторанних послуг та підвищенням рівня конкурентоспроможності підприємства.Для закладів ресторанного господарства виділено основні чотири типи інновацій: форматів та напрямів, процесів та засобів праці, підходів до управління, товарі та методів їх просування. Вони сформувалися виходячи із особливостей ринку ресторанних послуг.
Додаткова інформація
тренди, сучасні інновації, заклади харчування, реторанне господарство, ресторанні послуги |
Файл
Впровадження сучасних інноваційних трендів у діяльність закладів харчування на прикладі ресторану Водограй Тернопіль.pdf |