Для осіб з порушенням зору

Худенко О.В., Муха Р.А.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Priority Areas of Science Innovations. Abstracts of the 26th International scientific and practical conference. Primedia E-launch LLC, USA, Washington. 2021. Рр. 96-99.
DOI-адреса:
URL публікації: https://el-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/12/%D0%905_%D0%A1%D0%A8%D0%90_-2021.pdf

Анотація

Визначено, що інновації в готельно-ресторанному
бізнесі відіграють головну функцію у висококонкурентній
боротьбі готелів та ресторанів за кожного клієнта. Виділено
інноваційні формати розвитку ресторанного та готельного
господарства. Узагальнено, що застосування інноваційних
технологій у роботі готельно-ресторанного бізнесу підвищує
конкурентоспроможність та позитивно впливає на його імідж.

Додаткова інформація

Ключові слова
Інновації, конкурентоспроможність, готельно-ресторанний бізнес

Файл

Інновації та тренди у сфері готельно-ресторанного бізнесу.pdf
1713 переглядів Поділитися: