Типологічні риси вітчизняних видань з кулінарії
Вишневська Г., Бездіжа А.
Галузь знань: Журналістика
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Міжнародної наукової інтернет-конференції (м. Тернопіль)
DOI-адреса:
URL публікації: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=_PotqNAAAAAJ&citation_for_view=_PotqNAAAAAJ:WF5omc3nYNoC
Анотація
На сучасному етапі розвитку книговидавничої справи видавці постійно перебувають у пошуку нових тем і форм видань. Якщо ж врахувати, що кулінарні книги часто стають подарунками, то перед кожним видавцем відкриваються можливості зробити книгу не лише практичною, але й оригінальною. Під кулінарною книгою розуміють:«Видання, що містить в собі колекцію рецептів приготування їжі.Додаткова інформація
редагування, типологічні особливості, кулінарна книга |
Файл
Типологічні риси вітчизняних видань з кулінарії.pdf |