Для осіб з порушенням зору

Муха Р.А.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Ефективна економіка ,7
DOI-адреса: 10.32702/2307-2105-2021.7.90
URL публікації: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=9075

Анотація

У статті проаналізовано динаміку кількості підприємств сфери тимчасового розміщування
та організації харчування в Україні, структуру суб’єктів господарювання за видами
діяльності закладів тимчасового розміщування та харчування, динаміку кількості зайнятих
та обсяг реалізованих послуг. Досліджено фінансові результати функціонування
підприємств готельно-ресторанної сфери. Пандемія COVID-19 значно вплинула на
функціонування світової та національної економіки, а, отже, і на діяльність закладів
готельно-ресторанної сфери. У статті проаналізовано вплив коронавірусної пандемії на
діяльність закладів готельно-рестораннї сфери. Виділено основні проблеми розвитку
підприємств сфери тимчасового розміщування й організації харчування. Встановлено
важливість виготовлення якісної продукції та надання якісних послуг з метою забезпечення
ефективного функціонування закладів. Визначено імідж, як ключовий актив, у формування
конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанної сфери.

Додаткова інформація

Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес; сфера гостинності; проблеми розвитку; підприємства; готелі; ресторани; імідж; якість послуг.

Файл

Дослідження стану готельно-ресторанної індустрії України та вплив пандемії covid-19 на неї.pdf
2007 переглядів Поділитися: