Для осіб з порушенням зору

Василько І., Муха Р.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, ресторан, проблеми розвитку, кейтеринг, обслуговування

Файл

«Організація кейтерингового обслуговування споживачів на прикладі готельно-ресторанного підприємства ТзОВ «Надія» .pdf
1504 переглядів Поділитися: