Для осіб з порушенням зору

Семчишин Д.С., Зозуля С.М.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Дизайн середовища
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

У процесі дипломного проектування було розроблено фірмовий стиль ресторану в етно-стилі під назвою «Мальва». Особливість дизайнерського рішення полягає у функціональному призначенні фірмового стилю – це засіб формування іміджу компанії, та виконання дизайну носіїв інформації. Також є ще одне важливе призначення – збереження ідентифікації та запам'ятовування фірми. Результатом роботи є виготовлення декількох варіантів логотипів та сувенірної продукції, створено візуально привабливий, інформативно корисний об’єкт з урахуванням вимог до її проектування.

Додаткова інформація

Ключові слова
фірмовий стиль, етностиль, логотип, візитка, колористика, композиція, ергономіка, формат

Файл

Розробка дизайн-проекту фірмового стилю ресторану в етностилі «Мальва».pdf
1519 переглядів Поділитися: