Впровадження інноваційних технологій, які сприятимуть підвищенню конкурентноспроможності підприємства на ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі ресторану «Бункермуз», м. тернопіль)
Добровольска С.Я., Пиріг І.Я.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Науковий комітет ІІ-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв”
DOI-адреса:
URL публікації: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2263/1/IDoHaRIF_2021_DonNUET.pdf
Додаткова інформація
| Ключові слова Інноваційні технології,  готельно-ресторанні послуги, оформлення страв, способи подавання страв | 
Файл
| Впровадження інноваційних технологій, які сприятимуть підвищенню конкурентноспроможності підприємства на ринку готельно-ресторанних послуг .pdf | 



 
						 
						 
				 
				 
				 
				 
				 
				
