Для осіб з порушенням зору

Добровольска С.Я., Пиріг І.Я.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Науковий комітет ІІ-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв”
DOI-адреса:
URL публікації: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2263/1/IDoHaRIF_2021_DonNUET.pdf

Додаткова інформація

Ключові слова
Інноваційні технології, готельно-ресторанні послуги, оформлення страв, способи подавання страв

Файл

Впровадження інноваційних технологій, які сприятимуть підвищенню конкурентноспроможності підприємства на ринку готельно-ресторанних послуг .pdf
1759 переглядів Поділитися: