Для осіб з порушенням зору

Бобрик В. В., Зозуля С.М.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Дизайн середовища
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

У процесі дипломного проектування було створено фірмовий стиль для ресторану «М’ята» який є важливим засобом комунікації, і тому відіграє значний вплив на розвиток фірми. Розроблено концептуальну ідею дизайн-проекту, та основні носії фірмового стилю, а саме, візитки, флаєри, сувенірну продукцію. Досягнена необхідна єдність засобів маркетингових комунікацій фірми.

Додаткова інформація

Ключові слова
фірмовий стиль, логотип, візитка, колористика, композиція, ергономіка, маркетинг

Файл

Розробка дизайн-проекту фірмового стилю для ресторану «М’ята».pdf
1480 переглядів Поділитися: