Основні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Худенко О.В., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції м. Львів, 19-20 грудня 2020 року «Практичні та теоретичні питання розвитку науки та освіти»
DOI-адреса:
URL публікації: http://lviv-forum.inf.ua/save/2020/20-21.12.2020/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%201.pdf
Додаткова інформація
готельно-ресторанний бізнес, підприємництво, готель, ресторан |
Файл
Худенко-Муха тези 2020.pdf |