Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства України в контексті євроінтеграції
Ящук Н.О., Муха Р. А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню сучасного стану українського ресторанного господарства для того, щоб визначити основні тенденції розвитку в умовах інтеграції, а також окресленні подальших змін для того, аби відповідати вимогам ринку європейських країн. Об'єктом дослідження виступає ресторанна галузь України, а також процес обслуговування населення.Додаткова інформація
Ключові слова ресторан, послуги харчування, якість послуг, регіональний аспект, євроінтеграція |
Файл
8 Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства України в контексті євроінтеграції.pdf |