Для осіб з порушенням зору

Сава М., Муха Р. А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню основних теоретичних та практичних аспектів розробки програм розвитку персоналу на прикладі ресторану «Фляшка». Об’єктом дослідження є ресторан «Фляшка» та персонал закладу. Предметом дослідження є програма навчання у ресторані «Фляшка» та її складові, а саме програма навчання для новачків та програми підвищення кваліфікації для працівників залу та кухні у закладі.

Додаткова інформація

Ключові слова
ресторан, послуги харчування, якість послуг, регіональний аспект, персонал, програма розвитку

Файл

6 Розробка програми розвитку персоналу в закладі індустрії гостинності.pdf
5 переглядів Поділитися: