Впровадження засад інклюзивності в закладах готельно-ресторанного господарства
Чекановська Л.Б., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2024
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена визначенню теоретичних основ, дослідженню сучасного стану та розробки практичних рекомендацій щодо впровадження засад інклюзивності у закладах готельно-ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є інклюзивний стан закладів сфери гостинності та підприємства ПрАТ «Тернопіль-готель».Додаткова інформація
Ключові слова готельно-ресторанні послуги, інклюзивність, безбар’єрне середовище в закладах гостинності, готель |
Файл
1 Впровадження засад інклюзивності в закладах готельно-ресторанного господарства.pdf |