Для осіб з порушенням зору

Паньковецька Н., Вовчук О.

Вид публікації: Пошуково-дослідницька робота
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Туризм
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Дана пошуково-дослідницька робота присвячена вивченню впливу цінового фактора на попит готельних послуг, зокрема на прикладі готельного підприємства «Avalon». У роботі розглянуто основні аспекти ціноутворення та цінової політики в контексті готельного бізнесу, а також фактори, що впливають на формування цін на готельні послуги. Особлива увага приділена аналізу готелю «Avalon», його функціонуванню в умовах війни та чинникам, які визначають цінову політику цього підприємства. Результати дослідження мають практичне значення для вдосконалення управлінських рішень у сфері ціноутворення готельного бізнесу в складних економічних умовах. Висновки та рекомендації можуть бути використані для підвищення ефективності цінової стратегії готелів і поліпшення їх конкурентоспроможності. Практичне значення дослідження полягає у вдосконаленні методів організації та обслуговування бенкетів, що сприятиме підвищенню рівня сервісу та задоволеності клієнтів.

Додаткова інформація

Ключові слова
ціноутворення, цінова політика, готель «Avalon», попит на готельні послуги, фактори ціноутворення, управління ціновою політикою, функціонування готелю в умовах війни

Файл

Наукова Паньковецька Н. 2024.pdf
39 переглядів Поділитися: