Для осіб з порушенням зору

Бак Н.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2024
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування конкурентних переваг підприємств ресторанної сфери. В роботі представлено теоретичні основи формування конкурентних переваг підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз конкурентних переваг ресторану «Хутір» та виявлено його основні сильні та слабкі сторони. Запропоновано напрямки вдосконалення конкурентних переваг підприємства ресторанного господарства.

Додаткова інформація

Ключові слова
конкурентні переваги, управління конкурентними, перевагами, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, маркетинг, менеджмент, якість обслуговування.

Файл

3. Формування конкурентних переваг підприємств ресторанної сфери.pdf
133 переглядів Поділитися: