Для осіб з порушенням зору

Бас В.П.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2024
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів впровадження сучасних технологій управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу. В роботі представлено теоретичні підходи управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Здійснено дослідження практики реалізації управління персоналом підприємства готельно-ресторанного бізнесу ПрАТ «Тернопіль-готель». Запропоновано та економічно обґрунтовано проект впровадження VR-навчання на готельно-ресторанному підприємстві ПрАТ «Тернопіль-готель».

Додаткова інформація

Ключові слова
готельно-ресторанні послуги, управління персоналом, аутсорсинг персоналу, мотивація персоналу, кваліфікація персоналу, VR-навчання.

Файл

1. Впровадження сучасних технологій управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу.pdf
12 переглядів Поділитися: