Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства
Цетнар О., Муха Р.
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Економіка сьогодні: проблеми моделювання та управління. Матеріали ХIІI Міжнародної науково-практичної Інтернет – конференції 22 – 23 листопада 2023 року. Полтава:ПУЕТ.2023. 504 с. року. (С.483-486)
DOI-адреса:
URL публікації: http://www.ek.puet.edu.ua/files/conf2023.pdf
Додаткова інформація
конкурентні переваги, готельно-ресторанне господарство, сфера послуг, бізнес, підприємництво |
Файл
Цетнар, Муха ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ЗАКЛАДІВ.pdf |