Для осіб з порушенням зору

Лялик А. Т., Добровольська С. Я.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 28–29 вересня 2023 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-тім. І. Пулюя та ін.Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. 126 с.
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Протягом всієї історії людства шлях до приготування їжі був нічим іншим, як перипетією сповненою особливостей. Від примітивного смаження м'яса на відкритому вогні до витонченого кулінарного еталону на сучасних кухнях. Відносини з їжею свідчать про винахідливість і здатність до адаптації. Подібно до
першовідкривачів, які вирушають у невідоме, кожне покоління наважувалося йти далі, розширюючи межі можливого в кулінарній сфері.

Додаткова інформація

Ключові слова
приготування їжі, сфера харчової промисловості, інновації в харчуванні

Файл

Стан і перспективи харчової науки.pdf
263 переглядів Поділитися: