Для осіб з порушенням зору

Паршин Л., Вовчук О.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. – 103 с.
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

У тезах наведено приклади можливостей застосування сучасних технологій обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства Тернополя.

Додаткова інформація

Ключові слова
back-office, новітні технології, готельні послуги

Файл

ЗБІРНИК ТЕЗ 2023 Тернопільський фаховий коледж.pdf
237 переглядів Поділитися: