МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТЕРНОПОЛЯ
Паршин Л., Вовчук О.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. – 103 с.
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
У тезах наведено приклади можливостей застосування сучасних технологій обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства Тернополя.Додаткова інформація
back-office, новітні технології, готельні послуги |
Файл
ЗБІРНИК ТЕЗ 2023 Тернопільський фаховий коледж.pdf |