Для осіб з порушенням зору

Глеза С. М., Колісник Т. Б.

Вид публікації: Стаття
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Геодезія та землеустрій
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно- ресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. – 91 с. (22-24 с.)
DOI-адреса:
URL публікації: http://surl.li/ivygr

Анотація

У науковій роботі досліджено особливості інновацій стосовно логістичних шляхів у готельно-ресторанному бізнесі; використання сучасних смарт-технологій у індустрії гостинності; шляхи створення потрібної інфраструктури дестинацій; розвиток хмарних технологій у готельно-ресторанному господарстві.

Додаткова інформація

Ключові слова
логістичні інновації, готельно-ресторанний бізнес, смарт-технології, інфраструктура дестинації, онлайн-торгівля, хмарні технології

Файл

Глеза Софія.Логістичні інновації як складова розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf
257 переглядів Поділитися: