Для осіб з порушенням зору

42 комп’ютерної графіки

Навчальний кабінет обладнано сучасним матеріально-технічним забезпеченням: комп’ютерами , магнітною стаціонарною дошкою, принтером. Навчальний кабінет використовується при проведенні практичних та лабораторних занять для підготовки здобувачів освіти за спеціальностями “Комп’ютерні науки”, “Комп’ютерна інженерія” та іншими спеціальностями.

Мета функціонування навчального кабінету – створення освітнього простору для формування необхідних фахових компетентностей здобувачів освіти за освітніми програмами “Обслуговування програмних систем і комплексів”та “Інженерія Інтернету речей”. Завдяки відповідному програмному забезпеченню учасники освітнього процесу набувають необхідних практичних навиків роботи для забезпечення програмних результатів навчання. Для забезпечення комфортного освітнього середовища в кабінеті встановлено кондиціонер.

В даному кабінеті також проводяться заняття з інформатики учнів Гімназії “Гармонія”, формуютьсята вдосконалюютья умінння та навички використання інформаційних технологій для здобувачів освіти інших спеціальностей. Це є важливою складовою продуктивної діяльності майбутнього фахівця в сучасному інформаційному суспільств.

Постійно в кабінеті демонструються: інформаційний паспорт кабінету, правила ТБ та безпеки життєдіяльності.