Для осіб з порушенням зору

43 алгоритмізації та програмування

Навчальний кабінет обладнано сучасним матеріально-технічним забезпеченням: проєктором та персональними комп’ютерами, пересувною дошкою, стендом. Навчальний кабінет використовується при проведенні лекційних, практичних та лабораторних занять для підготовки здобувачів освіти за спеціальностями “Комп’ютерні науки”, “Комп’ютерна інженерія” та іншими спеціальностями.

Мета функціонування навчального кабінету – забезпечення оптимальних умов для здійснення освітнього процесу з використанням комп’ютерного та мультимедійного обладнання, формування фахових компетентностей із спеціольностей 122 «Комп’ютерні науки», 123 «Комп’ютерна інженерія».

Кабінет забезпечує організацію ефективного освітнього простору під час вивчення інформатики та інших фахових дисциплін, а зокрема: «Алгоритмізація та програмування», «Об’єктно-орієнтоване програмування» тощо. Також в кабінеті передбачена можливість студентам працювати із власними девайсами. Завдяки відповідному програмному забезпеченню здобувачі освіти набувають необхідних практичних навиків роботи для забезпечення програмних результатів навчання.

Для забезпечення комфортного освітнього середовища в кабінеті встановлено кондиціонер.

Постійно в кабінеті демонструються: інформаційний паспорт кабінету, правила ТБ та безпеки життєдіяльності.

Окрім навчальних занять в даних кабінетах проводяться різноманітні заходи: майстеркласи, семінари та зустрічі з фахівцями.