Для осіб з порушенням зору

44 Кабінет Проектування та розробки інформаційних систем

є основою матеріально-технічного забезпечення для якісної реалізації навчального процесу та викладання фахових дисциплін спеціальностей “Комп'ютерні науки” та “Комп'ютерна інженерія” та дисциплін, що забезпечують вивчення інформаційно-комп'ютерних технологій та інформаційних систем інших спеціальностей.

Мета функціонування навчального кабінету – створення освітнього простору для формування необхідних фахових компетентностей здобувачів освіти, щодо використання інформаційних і комунікаційних технологій для вирішення фахових завдань у професійній діяльності та вміння застосовувати знання у практичних ситуаціях.

Начальний кабінет обладнаний сучасними відповідними меблями, матеріально-технічним забезпеченням. Серед технічного обладнання наявні мультимедійний проектор та персональні комп'ютери для викладача та студентів. Також в кабінеті передбачена можливість студентам працювати із власними девайсами. Завдяки наявному спеціалізованому програмному забезпеченню учасники освітнього процесу набувають необхідних практичних навиків роботи для забезпечення та реалізації програмних результатів навчання.

Для забезпечення комфортного освітнього середовища в кабінеті встановлено кондиціонер.

В даному кабінеті також проводяться семінари, тренінги, онлайн-семінари, відкриті заняття та профорієнтаційні бесіди з майбутніми абітурієнтами.

Відкриті заняття

Тренінги

Онлайн-семінари

Фото кабінета