Для осіб з порушенням зору

41 комп'ютерних систем та мереж

Навчальний кабінет обладнано сучасним матеріально-технічним забезпеченням: проєктором та комп’ютерами (моноблоками), магнітними дошками, принтером. В приміщенні навчального кабінету розміщено серверну частину для підтримки навчального процесу, яка обладнана 4 серверами (2 файлові сервери, web-сервер (забезпечує роботу сайту коледжу та освітнього Е-середовища на базі CMS Moodle) та сервер відеоконференцій BigBlueButton).

Навчальний кабінет використовується при проведенні лекційних, практичних та лабораторних занять для підготовки здобувачів освіти за спеціальностями “Комп’ютерні науки”, “Комп’ютерна інженерія” та іншими спеціальностями.

Мета функціонування навчального кабінету – створення освітнього простору для формування необхідних фахових компетентностей здобувачів освіти за освітніми програмами “Обслуговування програмних систем і комплексів”та Інженерія Інтернету речей”. Завдяки відповідному програмному забезпеченню учасники освітнього процесу набувають необхідних практичних навиків роботи для забезпечення програмних результатів навчання. Для забезпечення комфортного освітнього середовища в кабінеті встановлено кондиціонер.

В даному кабінеті також проводяться заняття з інформатики учнів Гімназії “Гармонія”, формуютьсята вдосконалюютья умінння та навички використання інформаційних технологій для здобувачів освіти інших спеціальностей. Це є важливою складовою продуктивної діяльності майбутнього фахівця в сучасному інформаційному суспільств.

На баз даного кабінету відбуваються курси для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя у розрізі профорієнтаційної роботи.

Постійно в кабінеті демонструються: інформаційний паспорт кабінету, правила ТБ та безпеки життєдіяльності.