Для осіб з порушенням зору
-->

Делегація з Галицького коледжу взяла участь в міжнародному проекті Erasmus + в Польщі

Упродовж 6-7 жовтня 2021 р. делегація з Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, у складі в. о. завідувача кафедри видавничої справи та медіакомунікацій Галини Вишневської та студентки бакалаврату журналістики Тетяни Ленько, взяли участь в міжнародному стажуванні Erasmus + «Przedsiębiorczość młodych», в м. Кенти.

Проект Erasmus + — унікальний досвід для студентів, адже починати щось нове завжди цікаво.

Дякую Галицькому коледжу, що мала таку можливість. Ці два дні були дуже насиченими та цікавими. Ми відвідали реабілітаційний центр для людей похилого віку, разом з ними переглянути фільм про Тернопіль (їм так сподобалося наше місто, всі із захватом говорили, що дуже хотіли б завітати в гості). Взяли участь у конференції, де Мер міста розповів нам про м. Кенти, його історію, традиції. Ми познайомилися з колегами із Литви, Польщі та Білорусі. Погуляли містом, яке хоч і маленьке, але дуже гарне та затишне, — ділиться враженнями студентка Тетяна Ленько.

В. о. завідувача кафедри видавничої справи та медіакомунікацій Галина Вишневська каже, що давно хотіла спробувати реалізувати себе у міжнародному проекті, щоб побачити іноземні заклади освіти та культури, перейняти досвід, познайомитись із новими цікавими особистостями.

Щаслива, що змогла втілити цю мрію, презентуючи Україну та Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола у масштабному проекті Erasmus +. Радію, що це тільки початок великого проекту і довготривалої співпраці. Хочу щиро подякувати нашим натхненницям – директору Марії Баб’юк та заступнику з наукової роботи та міжнародної співпраці Ірині Гелецькій за налагодження контактів із міжнародними організаціями, за супровід усіх організаційних справ, а також за щиру людську підтримку. Особлива подяка пані Малгожатій, котра була куратором проекту в Кентах і опікувалась нами, — розповідає Галина Вишневська.

До слова, це перший етап міжнародного стажування, наступний — в листопаді.