Для осіб з порушенням зору

Мороз І., Добровольська С. Я.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів напрямів вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери. Розглянуто
теоретичні основи організації додаткових послуг на підприємствах готельно- ресторанної сфери. Визначено практичні аспекти надання додаткових послуг на готельно-ресторанному підприємстві «Avalon Palace». Запропоновано шляхи удосконалення надання додаткових послуг у готельно-ресторанному комплексі
«Avalon Palace» в перспективному періоді.

Додаткова інформація

Ключові слова
додаткові послуги, кейтерингові послуги, проєкт, бронювання, конкурентні переваги

Файл

Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах готельно-ресторанної сфери.pdf
354 переглядів Поділитися: