Для осіб з порушенням зору

Шостак В.П., Бажанова Н.В.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів розвитку малих готелів та ресторанів в Україні. Розглянуто теоретичні підходи особливостей функціонування та розвитку малих готелей і ресторанів в Україні. Визначення практики функціонування та розвитку малих готелей і ресторанів в Україні, на прикладі ресторану «Едем». Запропоновано механізми удосконалення фінансово-господарської діяльності та підвищення конкурентоспроможності ресторанного підприємства «Едем».

Додаткова інформація

Ключові слова
ресторанна сфера, малі готельні підприємства, інвестиційний проєкт, лізинговий кредит, економічний ризик

Файл

Дослідження сучасного стану розвитку малих готелівресторанів в Україні.pdf
172 переглядів Поділитися: