Для осіб з порушенням зору

Гладчук О.П.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі». Збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції
DOI-адреса:
URL публікації: https://content.e-schools.info/tkhtt/library/%D0%97%D0%91I%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%9A_2021.pdf

Анотація

Розглянуто інноваційний формат закладів dark kitchen, встановлено аспекти їх появи на ринку ресторанного господарства, сформовано рекомендацій щодо подальшого їх розвитку.

Додаткова інформація

Ключові слова
«Темна кухня» дарк-кічен, сервіси доставки, он-лайн доставка їжі.

Файл

Аналіз розвитку закладів формату DARK KITCHEN на сучасному етапі розвитку в Україні.pdf
789 переглядів Поділитися: