Для осіб з порушенням зору

Паршин Л., Вовчук О.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. – 103 с.
DOI-адреса:
URL публікації:

Паршин Л., Вовчук О.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: The 3 rd International scientific and practical conference “Science, innovations and education: problems and prospects” (October 13-15, 2021) CPN Publishing Group, Tokyo, Japan. 2021
DOI-адреса:
URL публікації: https://sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-science-innovations-and-education-problems-and-prospects-13-15-oktyabrya-2021-goda-tokio-yaponiya-arhiv/

Самойлова І.А., Вовчук В.М.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Право
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects, berlin, germany 21-23. 11. 2021
DOI-адреса:
URL публікації: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-ACHIEVEMENTS-INNOVATIONS...-21-23.11.21.pdf

Самойлова І.А., Вовчук В.М.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Право
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects, berlin, germany 21-23. 11. 2021
DOI-адреса:
URL публікації: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-ACHIEVEMENTS-INNOVATIONS...-21-23.11.21.pdf