Для осіб з порушенням зору
-->

Перемога у І Всеукраїнському конкурсі з OSINT-аналітики від Центру медіааналітики «Cyber Media Track»

Студенти групи Жб-11 взяли участь у І Всеукраїнському конкурсі з OSINT-аналітики від Центру медіааналітики «Cyber Media Track». Позмагатись за першість запропонувала викладач Галина Вишневська. Тема, каже, близька до дисципліни «Редакторський фах», яку вивчають з журналістами-бакалаврами.

Студенти кажуть, конкурс був дуже хорошим досвідом. Вони спробували себе у ролі журналістів, які готують аналітичний матеріал. Усі працювали злагоджено й скрупульозно.

Зазначимо, що змагались десятки студентів та студенток провідних вишів України. Авторів роботи «Маніпуляції в час пандемії» нагороджено дипломами ІІ ступеня (І-го оргкомітет не визначив), а також грошовою винагородою. Переможці та усі команди отримали сертифікати. Їх вручила заступник директора Ірина Гелецька.

Також, подяки отримали викладач Галина Вишневська та директор коледжу Марія Баб’юк. Загалом участь в конкурсі взяли: Вікторія Клапоушко, Вікторія Онищук, Тетяна Ленько, Владислава Капітан, Тетяна Собчук, Анастасія Фесюк, Аріадна Семенець, Назар Рибун.