Для осіб з порушенням зору
-->

Команда Галицького коледжу здобула ІІ місце на Cisco онлайн-Хакатоні з ІоТ

З 9 по 11 грудня 2020 року відбувся всеукраїнський Cisco онлайн-Хакатон з ІоТ. Тематика цьогорічного хакатону - «Інфекційні хвороби: ІоТ для запобігання та профілактики». Три дні напруженої роботи: мозковий штурм, виготовлення прототипу, бізнес-обґрунтування проекту, підготовка до презентації проекту. Новий досвід для учасників, тренерів та організаторів. Професійне в галузі ІоТ журі з компаній Мегатрейд, ІоТ Ukraine та IoT Solutions.

Наш навчальний заклад представила команда «Галицькі ІоТішники» у складі студентів групи К-47 Відділення комп’ютерних та видавничих технологій: Касперська Лілія, Чекановський Андрій, Колачик Назар, Саган Олександр, Савчишин Ярослав. Тренери команди: викладачі відділення Павлюс В.П. та Посвятовська О.Б.


Результатом злагодженої роботи команди стала автоматизована система обліку кількості пасажирів громадського транспорту для запобігання та профілактики поширення інфекційних захворювань, яка в загальному підсумку отримала ІІ місце!


Даний хакатон був заключним етапом ініціативи «IoT Step by Step 2020» від Мережевих Академій Cisco в Україні за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», яка розпочалась 1 березня поточного року. Завдяки активній участі викладачів-тренерів та групи студентів нашого закладу в усіх етапах ініціативи «IoT Step by Step 2020» ми вибороли право безкоштовно вивчати курс «Основи IoT: з'єднання речей» від Мережевих Академій Cisco з отриманням відповідних сертифікатів.

Варто зауважити, що до заключного етапу - хакатону - було допущено 10 команд з різних регіонів України.

Чекаємо на ініціативи «IoT Step by Step 2021»!