Для осіб з порушенням зору
-->

Студенти та викладачі відвідали театр

Відмінна акторська гра та шалені оплески. У четвер, 9 березня, студенти та викладачі Галицького фахового коледжу відвідали Тернопільський академічний обласний український драматичний театру ім. Т. Г. Шевченка. Вони переглянули виставу «Тарас», яка присвячена 209-ій річниці із дня народження Кобзаря.











Завдяки декораціям, спецефектам та грі акторів глядача поглинав вир подій та емоцій, тому вистава вийшла дуже живою та натуралістичною. Глядачі змогли побачити та уявити життя героя та пережити усі моменти разом з ним. Атмосфера у залі була напружена та зацікавлена водночас, незалежно від віку та статі, усі глядачі були захоплені дійством. Можна зазначити, що вистава була доволі емоційною, тому деякі глядачі не стримували сліз, адже багато слів поета відображають сьогодення. Опісля вистави оплески не затихали ні на мить, адже завдяки великій роботі усіх працівників вдалось досягти такого шаленого результату.

Студенти та викладачі коледжу є активними учасниками культурного та просвітницького життя міста Тернопіль, тому часто відвідують подібні заходи, які відбуваються у театрі.









Анна Марчук