Для осіб з порушенням зору
-->

Зустріч із представниками ТОВ T-SPARK

Зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ T-Spark Зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ T-Spark

 

В рамках співпраці із стейкхолдерами було організовано зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ T-SPARK: виконавчим директором Марією Стецюк та фінансовим директором Ольгою Товма. Основними напрямками діяльності компанії є апаратна та програмна інженерія та комплексні М2М рішення. Зокрема компанія займається рішеннями для IoT, Data Science та Machine Learning.

Було обговорено ряд важливих питань, які стосувались шляхів підвищення якості освітнього процесу та реалізації освітньої програми «Інженерія інтернету речей». Погоджено базу ТОВ T-SPARK для проходження студентами переддипломної практики, визначено терміни проведення ознайомчої екскурсії на підприємство для здобувачів освіти та викладацького колективу. Учасники зустрічі обмінялись думками щодо організації та тематики проведення майстер-класів, коучингів для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

Гарант освітньої програми Василь Павлюс намітив питання для подальшого обговорення та співпраці, зокрема вони стосувались участі студентів у спільних проєктах, стажуванні викладачів на базі підприємства, рекомендацій щодо удосконалення матеріально-технічної бази та програмного забезпечення.