Для осіб з порушенням зору
-->

ПЕРЕМОГА студентів ВКТ задля перемоги ЗСУ!

Команда GC-team Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола, в яку входять студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» відділення комп’ютерних технологій ОЛЬХОВЕЦЬКИЙ Андрій, ПІДЛАТЮК Денис, РУДНИК Вадим та КОДЬМАН Сергій, і очолювана викладачем відділення ПАВЛЮСОМ Василем, здобула ПЕРЕМОГУ у ІІ Всеукраїнському інженерному хакатоні SmaRTF. Цьогорічна тема хакатону – SMART MILITARY ELECTRONICS.

Мотивація щодо участі у хакатоні була неабиякою: адже презентувати потрібно було девайс, який здатен наблизити нашу Перемогу, допомагаючи ЗСУ!

Розробка нашої команди – розумний штатив для тепловізора, який дозволяє керувати тепловізором дистанційно з безпечного місця.

Серед 55 команд учасників, представлених, в основному, закладами вищої освіти з усіх регіонів України та однією командою з Польщі, команда коледжу впевнено увійшла у п’ятірку фіналістів.

3 грудня у м. Київ на базі радіотехнічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся фінальний етап змагань, де GC-team здобула переконливу перемогу! Відрадно, що у фіналі наша команда змагалася на одному рівні з командами студентів-магістрів.

В процесі роботи над проєктом студенти не лише закріпили навики командної роботи, але й проявили себе як справжні інженери!