Для осіб з порушенням зору
-->

Журналісти-бакалаври зняли сюжет про День знань у Галицькому коледжі

Піснями, танцями та вітальним словом. Сьогодні, 1 вересня, у центрі міста студенти та викладачі святкували День знань. Цьогоріч, кількість першокурсників налічує близько 400 студентів. — Я вступив на спеціальність “Журналістика”. Ця професія для мене є перспективною. До того ж доволі зручне розташування, гарно обладнані класи. Хочу здобути гарні знання і знайти гарну і високооплачувану роботу, — ділиться враженнями студент спеціальності “Журналістика” Олександр Антонів.

Директорка коледжу Марія Баб’юк розповіла, що цьогоріч кількість студентів її приємно вразила. Такий результат мотивує працювати ще ефективніше: розвиватись, покращувати умови навчання та відкривати нові спеціальності. — У цьому навчальному році до коледжу вступило багато студентів, і нам це дуже приємно. Понад 130 на професію кваліфікованого робітника. Також понад 350 тих, які прийшли до нас після 9-го класу. Ще прийшли на фахового молодшого бакалавра і десь в районі 70 бакалаврів, — розповідає Марія Петрівна.

Заступниця начальника управління освіти і науки ТМР Ірина Сум каже, що рада відвідувати події, на які запрошує адміністрація Галицького коледжу. Адже такі події проводяться на високому рівні та є доволі щирими. — Хочу сказати, що студенти і учні, які навчаються у цьому закладі - вони показують ті міцні знання, які у них є. Педагоги дуже-дуже працюють над собою, їм все вдається, — каже заступниця начальника управління освіти і науки ТМР Ірина Сум.