Оголошення

Події

News image

Студентка-дизайнер Галицького коледжу прив

Євгенія Мартиневич, студентка відділення дизайну групи М-41, отримала диплом II ... Детальніше...

Студенти Галицького коледжу відточують свої кулінарні вміння у найкращих ресторанах Тернополя

Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Вивчене на заняттях студенти коледжу, майбутні кухарі, бармени та офіціанти, мають можливість вдосконалювати у відомих гастрономічних закладах міста.

Так, ще в лютому цього року Галицький коледж підписав договір про партнерські взаємовідносини, організацію співпраці з ресторанним комплексом «MAXIM», який дає можливість студентам проходити практичні заняття на професійній кухні закладу, вчитися новому та вдосконалювати вивчене під час виробничих практик.

Для мене і, на мою думку, для більшості роботодавців Тернопільщини є вкрай важливим той факт, щоб молоді люди не тільки проходили практику, а й залишались після навчання на наших підприємствах. Тому для себе я вирішив піти більш довгим, але, впевнений, правильним, європейським шляхом налагодження співпраці ще до того, як людина прийде на роботу в певне підприємство та взагалі саме на цю роботу.

На даному етапі студенти, а це і кухарі, і офіціанти, і бармени (а, можливо, з них в майбутньому будуть і хороші керівники) проходять у нас теоретичні та практичні заняття, вивчають місце майбутньої практики та роботи, знайомляться з майбутньою командою, з якою прийдеться пліч-о-пліч працювати та відпочивати, - писав на своїй сторінці у фейсбуку керівник РК «Максим» Віталій Мариновський.

Важливо, що така співпраця для студентів може мати й продовження у вигляді працевлаштування у ресторанний комплекс.

До слова, нещодавній тристоронній проект обміну молоддю України, Польщі та Німеччини, у якому брали участь студенти Галицького коледжу, проходив не лише на базі нашого навчального закладу, але й на кухнях згаданого РК «MAXIM» та готельно-ресторанного комплексу «Garden Hall». Галицький коледж висловлює щиру вдячність цим закладам в особах їх керівників Віталія Мариновського та Юлії Мудрої відповідно за надану матеріально-технічну базу, можливість готувати українські страви на професійно оснащених кухнях, за підтримку та гостинність. Надіємося, що наша співпраця принесла задоволення та результати і для ваших закладів, і є точно не кінцевою.

Коментарі: