Оголошення

News image

ГАЛИЦЬКИЙ КОЛЕДЖ ІМЕНІ В’ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА оголошує набір студентів на 2018-2019 н.р. на державну та контрактну форми навча

за освітнім ступенем БАКАЛАВРА; за спеціальностями ОКР «МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ»; за професіями  «КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТН... Детальніше...

Події

News image

Просторами редакції газети «Вільне життя+»

У понеділок, 19 лютого, студенти групи В-41 у рамках дисципліни «Робота в засоба... Детальніше...

ФОРУМ РЕСТОРАТОРІВ

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Осінньої, золотої пори студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, з метою більшого заглиблення у нетрі своєї професії, відвідали гастрономічний Фестиваль «ПРОСТО. Їжа без пафосу», що проходив у Львові 18 жовтня.

Юні ресторатори побували на виставці найрізноманітніших кухонних дивайсів та приладдя українського і європейського виробництв.  А також отримали майстер-клас від відомої кулінарної блогерки, львівської господині - Маріанни Душар.  Пані Стефа (вона ж Маріанна Душар)  поділилася галицьким рецептом по приготуванню цибулевого пирога з бринзою на пісочному тісті.Слухаючи цікаву розповідь  модератора,директора Клубу Галицької Кухні,  Олексія Петелько про особливості локальної кухні, присутні не тільки споглядали, а й стали безпосередніми учасниками випікання смаколика. Зустріч завершилась смачним частуванням спільного кулінарного шедевру.

Після Форуму, викладач кулінарного мистецтва, О. І. Горішна провела ряд пізнавальних екскурсій для майбутніх працівників сфери обслуговування. Неабияке захоплення у чорноволівців викликав похід у досить манерний ресторан «Криївка». Традиція входу до закладу передбачає знання гасла-пароля Слава Україні - Героям слава, не назвавши який не можна потрапити всередину.

Далі вирушили у пивну ресторацію «Кумпель». Родзинкою пабу ,що манить всіх туристів, є мідний чан пивоварні, який розташований у закладі.

По-справжньому екскурсанти відчули дух колоритного міста зазирнувши  у «Львівську копальню кави». Єдина в світі копальня кави, де на очах у відвідувачів каву видобувають з-під площі Ринок. Саме тут народжується справжня кава.

Звісно ж, перед від’їздом студенти візитували Ратушу та, милуючись мальовничим заходом сонця славетного Лева, ділились своїми незабутніми враженнями.

Тож, поїздка виявилась напрочуд мотивуючою, адже майбутні спеціалісти один день прожили у вирі успішного львівського бізнесу та переконались,   що тільки у навчанні, самовдосконаленні та титанічній праці над собою - закладена хороша запорука своєї справи.

Коментарі: