Події

News image

ОСВІТНІЙ ТУР У ПОЛЬЩУ

У період з 15 по 17 листопада 2017 року студенти Галицького коледжу імені В’я... Детальніше...

Оголошення

News image

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ПРО СА

Президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення РНБО від 28 ... Детальніше...

Тонкощі сфери обслуговування: «Вступ до фаху» (навчальна практика)

8 вересня студенти групи Р-28 спеціальності «Готельно-рестораннасправа» разом із О.П. Гладчук, викладачем дисциплін ресторанної справи реалізували екскурсію в ресторан «Тернопіль», заплановану в межах проходження навчальної практики «Вступ до фаху».

Директор закладу, Качмарський Ігор Володимирович, розповів юним рестораторам про історію створення та розвитку закладу, ознайомив із тонкощами бізнесу у сфері обслуговування.

Неабияке враження у   студентів викликав елітний інтер’єр торгівельних приміщень, виконаний у біло-золотих тонах.  Майбутні фахівці також побували там, де не може зайти перехожий – у  серці кожного ресторану – на виробництві.

Ігор Володимирович  розповів студентам про навики та вміння  професіонала: спеціальна освіта, досвід роботи, постійне самовдосконалення, а також володіння іноземними мовами.

Керівник ресторану «Тернопіль» наголосив майбутнім адміністраторам, що потрібно любити свою професію, адже тільки робота, що виконана із задоволенням може приносити хороші плоди успіху.

Завдяки екскурсії практиканти окреслили майбутню сферу діяльності, усвідомили необхідність формування знань та вмінь під час навчання у коледжі, відзначили необхідність виховання потреби постійно поновлювати свої знання, а також на власні очі побачили, як улаштований ресторан та із захопленням послухали розповідь одного з кращих рестораторів міста, підкресливши для себе від модератора секрети вищого професіоналізму.

Коментарі: